Targuri de cariera 2014 - Timisoara, Iasi si Bucuresti

March 4, 2014 | In: Targ de cariera 2014, Targ de Cariera Bucuresti, Targ de cariera Iasi, targ de cariera Palas, Targ de cariera Timisoara, Targuri de cariere

Targuri de cariera 2014 – Timisoara, Iasi si Bucuresti

 Targul de cariera Angajatori de TOP 2014 – Timisoara, Iasi si Bucuresti

Cu o traditie de 8 ani, targul de cariera Angajatori de TOP este unul de referinta pentru piata de resurse umane. Cu fiecare editie, evenimentul concentreaza un procent semnificativ din oferta locurilor de munca prin participarea celor mai importante companii din Romania.

Planurile targului de cariera Angajatori de TOP pentru aceasta primavara sunt de extindere la nivel national. Astfel, cei care sunt in cautarea unui job pot participa la:

Targul de cariera Angajatori de TOP Timisoara in perioada  14-15 martie.
Targul de cariera Angajatori de TOP Iasi, 21-22 martie, Atrum Palas.
Targul de cariera Angajatori de TOP Bucuresti, in perioada 4-5 aprilie la Sala Palatului.
– Editia virtuala a targului de cariera Angajatori de TOP in luna mai 2014 acopera orasele Bucuresti, Timisoara, Iasi, Cluj_napoca, Sibiu, Pitesti, Brasov

Peste 1350 de joburi in Timisoara deschise in cadrul targului de cariera Angajatori de TOP Timisoara. Saptamana viitoare, pe 14-15 martie, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara va avea loc editia cu numarul 4 a celui mai mare targ de cariera – Angajatori de TOP. Editia din aceasta primavara reuneste 40 de companii participante, iar in cele doua zile de eveniment sunt asteptati 5000 de vizitatori. Cele peste 1350 de pozitii deschise de companiile participante acopera o varietate de domenii de activitate, iar cateva dintre departamentele unde vor fi deschise pozitii sunt: dezvoltare software, inginerie, productie, suport tehnic, contabilitate, achizitii, relatii cu clientii. Pentru pozitiile deschise in cadrul acestor departamente companiile angajeaza atat juniori cat si persoane cu experienta.

Dupa editia din Timisoara, pe 21-22 martie are loc, in Iasi, editia locala a targului de cariera Angajatori de TOP. Evenimentul va reuni 30 de companii, angajatori activi din Iasi si peste 5000 de vizitatori, in Atriumul Palas Mall. Cu o traditie de 7 ani, evenimentul se desfasoara pentru a treia oara la Iasi, prima editie avand loc in anul 2008, iar cea de-a doua in toamna anului 2013. Angajatori de TOP este o modalitatea prin care vizitatorii pot avea o prima discutie fata in fata cu angajatorii prezenti in cadrul evenimentului.

In luna aprilie Angajatori de TOP revine in Bucuresti pentru cea de 16 editie a proiectului. In perioada 4-5 aprilie evenimentul din Bucuresti va reuni cele mai mari companii din Romania. Ca de fiecare data, vizitatorii au sansa sa aplice pentru o diversitate de oportunitati de cariera, potrivite cu experienta lor si planurile de dezvoltare profesionala.  Evenimentul se bucura de prezenta unui numar important de vizitatori, peste 15 000 de persoane inregistrate la cea mai recenta editie Angajatori de TOP Bucuresti.

Intrarea la targurile de cariera Angajatori de TOP este gratuita, pe baza CV-ului de tip BarCODE descarcat de pe www.hipo.ro Acest sistem de scanare a CV-ului este o modalitate inovativa si eficienta, fiind implementata pentru prima data in cadrul evenimentului Angajatori de TOP Bucuresti, editia primavara 2012. Pentru a aplica la joburile oferite de companiile prezente in cele doua zile, vizitatorii pot folosi un singur CV BarCODE. Tot ce trebuie sa faca un candidat, este sa intre in contul personal de pe www.hipo.ro, sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP si sa il printeze intr-un exemplar.

Mai multe detalii despre evenimentele Angajatori de TOP din aceasta primavara pot fi accesate in sectiunile special create pe www.hipo.ro

 

Comment Form

SAdasdASD

RSS Joburi noi pe HiPo.ro

RSS Articole de cariera pe HiPo.ro

 • Stefanini Romania angajeaza peste 200 de persoane in 2015
  Stefanini Romania are, in prezent,  1.100 de salariati in cele doua centre de servicii din Romania, in Bucuresti si Sibiu. Pentru anul 2015, planul de recrutare vizeaza sporirea numarului de angajati cu pana la 20%.
 • Domenii in care se vor face angajari in 2015 si companiile care recruteaza
  Previziunile specialistilor in ceea ce priveste angajabilitatea in anul 2015 sunt unele pozitive. Angajatorii romani se asteapta ca in trimestrul I numarul total de angajati sa creasca in acelasi ritm moderat si stabil din ultimele patru trimestre. Vezi care sunt domeniile in care se vor face angajari si verifica lista companiilor care recruteaza.
 • 5 motive pentru a-È›i începe cariera în cadrul unei afaceri sociale
  Afacerea socială este firma care, indiferent dacă activitatea principală este de producÈ›ie, comerÈ› sau servicii, există pentru a susÈ›ine o cauză. Deci este o activitate economică care însă funcÈ›ionează pentru a susÈ›ine direct sau indirect o cauză socială, de mediu, culturală sau de orice alt fel. Vezi cum iti poti pune bazele carierei intr-o afacere […]
 • Un Colind Pentru Un Zambet! Un Dar Pentru Un Suflet!
  Anul acesta, TEACHING picteaza bucuria pe chipul copiilor din localitatea Victoria, judetul Iasi! Balul caritabil „Un Colind Pentru Un Zambet!” ce se afla la cea de a  IX-a editie isi propune sprijinirea unui număr de 25 de copii ce provin din familii cu o situatie financira precara insa, cu rezultate deosebite la invatatura.
 • Aboneaza-te la pagina de Facebook a companiilor si accelereaza-ti drumul in cariera!
  Tot mai multe companii inteleg necesitatea comunicarii cu reprezentantii generatiei Y, viitori oameni-cheie in business-ul pe care il desfasora. Urmareste in acest articol care sunt top pagini de cariera de pe Facebook pe care merita sa le urmaresti. 
 • Ghidul Angajatorilor Domeniul Tehnic 2014 - 2015
  Ghidul Angajatorilor este o publicatie bianuala ce cuprinde o serie de articole special create pentru studentii si masteranzii care vor sa isi planifice cariera dupa principii ale succesului. Intra aici si descarca gratuit Ghidul Angajatorilor Domeniul Tehnic 2014 – 2015.
 • 5 sfaturi de cariera pentru sarbatori
  Perioada sarbatorilor poate aduce oportunitati extraordinare pentru cariera ta. Nu exista, deci,  niciun motiv pentru care ar trebui sa pui pauza activitatilor de dezvoltare a traiectoriei tale profesionale cat impodobesti bradul. Din contra - profita de cele 5 sfaturi prezentate incheie anul cu noi reusite si vino la munca in luna Ianuarie cu forte proaspete!
 • 5 moduri in care poti optimiza cautarea de job-uri in preajma sarbatorilor
  Impresia generala este ca in preajma sarbatorilor e indicat sa te opresti din cautarea job-ului visat pentru ca oricum nimeni nu angajeaza si toata lumea e ocupata cu planificarea petrecerii de Craciun. Insa, piata fortei de munca nu isi ia concediu. Afla ca sfarsitul de an ar putea sa iti aduca mai multe surprize decat […]
 • Do you want to pursue an international career? Try an MBA from Ashridge Business School
  Ashridge Business School is currently offering MBA scholarships of up to 50% for applications submitted by 8 December 2014. Ashridge MBA is in the top 1% of business schools worldwide to hold triple accreditation of EQUIS, AMBA and AACSB.      
 • Sfaturi de cariera de la 10 dintre cei mai mari CEO din lume
  O persoana implinita din punct de vedere profesional este cea care si-a construit cariera visata. Pentru ca sentimentul sa persiste in timp, trebuie sa stim sa mentinem ceea ce am cladit, sa stim cum sa depasim momentele dificile si sa le transformam in reusite. O parte dintre cei mai mari CEO la nivel international ofera […]