CV-ul studentului de 10

Modelul CV-ului unui student trebuie sa cuprinda informatii care  il „recomanda” pentru job-ul la care vrea sa aplice. Nu uita sa iti actualizezi CV-ul ori de cate ori crezi ca este cazul. Adauga cursurile efectuate, programele de internship, atestatele sau conferintele si work-shop-urile la care ai luat parte.

Pentru a avea un model de CV completat cat mai atractiv pune accent pe activitatile extracuriculare intreprinse de-a lungul timpului (ex: cursuri de contabilitate, cursuri de programare, workshopuri de design auto, Sesiuni de comunicare stiintifica, traininguri de comunicare – daca vrei sa aplici pentru un job in marketing si comunicare).

Experienta practica pana in prezent este un alt avantaj in CV-ul unui student.

De exemplu, daca vrei sa aplici pentru un program de internship in IT este util sa treci programele de internship anterioare in domeniu, practica de specialitate efectuata in perioada vacantei de vara in cadrul unui companii sau proiectele in care ai fost implicat cu atributiile clar mentionate.

Tine cont de sinceritate in redactarea CV-ului tau, nu introduce experienta, activitati extracuriculare sau abilitati extracuriculare pe care nu le deti. Aceasta lipsa de onestitate va iesi la iveala in timpul interviului si nu o sa te puna intr-o lumina tocmai buna.

Adapteaza-ti CV-ul in functie de jobul dorit si redacteaza-l corect, acestea poate nu reprezinta cheile succesului, dar sunt detalii care fac diferenta.

Descarca aici model CV student completat