Internship la Guvernul Romaniei in 2015 – Afla toate detaliile

Cel mai mare targ de joburi – Angajatori de TOP Bucuresti – va avea loc pe 27 si 28 Martie, la Sala Palatului. 100 de companii, peste 4000 de job-uri si 300 de specialisti HR te asteapta primavara aceasta.

Numarul de job-uri disponibile la cel mai mare targ de cariera creste cu fiecare an. Mai mult, evenimentul iti ofera oportunitatea de a afla in exclusivitate despre programele de internship deschise in lunile urmatoare la companii printre care se numara Coca-Cola HBC Romania, EY Romania, BCR, L’Oreal Romania, eMAG, Electronic Arts, Microsoft, Oracle, Unilever sau P&G.

Pentru tinerii pasionati de stiinte politice, care vor sa faca o schimbare in ceea ce priveste actul de guvernare din Romania, exista Programul Oficial de Internship la Guvernul Romaniei 2015 – o oportunitate inedita de a castiga experienta de lucru intr-un mediu organizat, de a pune in aplicare informatiile dobandite in urma studiilor si de a fi parte a unui corp de elita cu potential in vederea imbunatatirii calitatii actului de guvernare.

Printre obiectivele urmarite in cadrul internship-ului la Guvernul Romaniei, amintim oferirea unei experiente unice si directe stagiarilor la Guvern, cultivarea spiritului lor civic si facilitarea intelegerii actului de guvernare.

Fata de anii precedenti, in 2015 programul Internship.gov.ro include toate ministerele si departamentele. Asadar, sansa ca tinerii participanti sa isi gaseasca locul potrivit in peisajul politic actual cresc considerabil.

Ca in cazul oricarui program de internship, foarte importanta in selectarea stagiarilor la Guvern este implicarea lor anterioara in cat mai multe si cat mai relevante activitat extra-curriculare. Voluntariatul, participarea la activitati civice, contributia la derularea unor programe prin ONG-uri – sunt tot atatea forme prin care candidatii pot arata determinare si dorinta de a creste din punct de vedere academic si profesional. Mai mult, aproximativ 35% dintre angajatori cauta aceste detalii in CV-urile aplicantilor, conform Raportului realizat de echipa Hipo – Piata fortei de munca in 2015.

Activitatile intreprinse de stagiarii la Guvernul Romaniei includ intalniri comune cu membrii cabinetului, intalniri comune cu demnitari straini, vizite de grup, precum si proiecte implementate chiar de catre interni.

Companiile prezente primavara aceasta la Angajatori de TOP Bucuresti isi vor lansa in exclusivitate programe de internship, trainee si stagii de practica. Vezi lista programelor de internship in 2015 si vino la Sala Palatului, pe 27-28 Martie si discuta direct cu reprezentantii unor companii de TOP.