Peste 8000 de oportunitati de cariera te asteapta la Angajatori de TOP 2017

Pe langa 2 octombrie inceputul anului universitar si 31 octombrie Halloween, ce alte evenimente ar trebui sa mai notezi in calendarul tau? Angajatori de TOP Timisoara si Angajatori de TOP Bucuresti, cele mai mari targuri de cariera din Romania.

Cand si unde o sa aiba loc?

Pe 13 si 14 octombrie la Centrul Regional de Afaceri va avea loc Angajatori de TOP Timisoara

Pe 20 si 21 octombrie la Sala Palatului va avea loc Angajatori de TOP Bucuresti

In cadrul Angajatori de TOP participa peste 180 de companii, iar peste 30 000 de candidati In cautarea unui loc de munca sunt prezenti In fiecare an la editiile din Timisoara si Bucuresti. Evenimentul contine si o serie de sesiuni de dezvoltare profesionala si personala, avand loc peste 60 de conferinte si workshop-uri, sustinute de peste 100 de manageri si specialisti.

Inscrie-te la Angajatori de TOP aici!

Pentru prima data in Romania, targul de cariera Angajatori de TOP inglobeaza realitatea virtuala in experienta candidatilor. Pentru a completa experienta pe care si-o doresc candidatii, evenimentul Angajatori de TOP le ofera vizitatorilor posibilitatea de a folosi ochelarii VR si astfel de a cunoaste mai bine viitorul angajator si spatiul in care urmeaza sa lucreze. Experienta este autentica avand in vedere ca sistemul de tracking al privirii detecteaza unghiul de inclinare al capului urmarindu-i directia in care priveste, oferind astfel posibilitatea de a realiza comenzi doar cu privirea.

Angajatori de TOP Timisoara reuneste pe 13-14 octombrie, la Centrul Regional de Afaceri din Timisoara, 80 de companii si 3000 de oportunitati de cariera. Evenimentul ofera candidatilor posibilitatea sa aplice la o diversitate de oportunitati indiferent de nivelul de experienta sau domeniul de activitate. Nume mari de companii vor fi prezente in cadrul editiei Angajatori de TOP Timisoara. O parte dintre companiile care pot fi intalnite pe 13-14 octombrie la C.R.A.F.T sunt:  Auchan Romania, BeeSpeed, Bosch Service Solutions, Continental, Convergys, DEUTSCHE TELEKOM SERVICES EUROPE – ROMANIA, Flex, HELLA, McDonald`s in Romania, Microsoft, Nestle, Nokia, Valeo Lighting Injection, Vodafone Romania, WALTER GROUP Austria, Wipro’s automotive Center of Excellence, Yazaki Component Technology, ZTE Services Romania.

Angajatori de TOP Bucuresti revine cu cea de-a 23 –a editie la Sala Palatului. In aceasta toamna, pe 20-21 octombrie, 100 de companii si 8000 de oportunitati de cariera ii asteapta pe candidati. Angajatori de TOP Bucuresti ofera candidatilor posibilitatea sa aplice la o diversitate de oportunitati de cariera, companiile prezente avand joburi deschise pentru aproape toate specializarile si nivelurile de experienta.  Joburile deschise de companii sunt in departamente precum: IT, Telecom, FMCG, BPO, Audit si Consultanta, Retail, Financiar – Bancar, Design, Juridic, Marketing, PR, Comunicare, Resurse umane si Vanzari. Cateva dintre cele care au confirmat prezenta sunt: Accenture, BCR, Bosch Service Solutions, Continental, Dell Technology, Ikea, Microsoft, HP, Dell, Raiffeisen Bank.

Marcheaza-ti in calendar 13-14 octombrie pentru Timisoara @ Centurl Regional pentru Afaceri si 20-21 pentru Bucuresti @ Sala Palatului si vino la Angajatori de TOP!