Programe de internship la targul de cariera

Pe langa numarul foarte mare de oportunitati pentru profesionisti, aceasta editie Angajatori de TOP se remarca prin numarul mare de programe destinate studentilor si absolventilor: 80 de programe de internship, trainee, management trainee si competitii. Numarul programelor este dublu fata de editia anterioara a evenimentului si surprinde un trend puternic in ceea ce priveste recrutarea de tinere talente. Printre angajatorii care vor avea deschise pozitii pentru astfel de programe amintim:

Companie            Denumire Program Internship Domeniul
 Coca-Cola HBC Romania Programul de Management Trainee „Destination: Management” Comercial, Productie, Financiar si Planning
Programul de Internship „Talents on board” Marketing, Taxe, Financiar, Asigurarea Calitatii, Mentenanta, Productie, Planning, Logistica,  Comunicare si Relatii Publice
Competitia „Technical Challenge Coca-Cola HBC” Inginerie
JTI Romania JTI Internship Program Controlul Calitatii, Achizitii, Logistica, Inginerie, Productie, Marketing, Contabilitate
Competitia JTI “Leave Your Mark”– Are you reMARKable in Marketing? Marketing
EY Romania Graduate Recruitment 2015 Audit, Taxe, Contabilitate, Financiar, Management, Consultanta
Microsoft Microsoft Academy for College Hires – Technical Profile IT Software
Kaufland România Internship Departament Imobiliar Management Trainee, Internship
TELUS International Europe Training Lingvistic Preangajare FRANCEZA Relatii Clienti, Training
  

Intel Romania

Software Engineer Internship IT Software
Software Engineering Intern – Performance Analysis IT Software
Software Engineering Intern – Power Analysis IT Software
Raiffeisen Bank Join our SME School – Raiffeisen Bank Internship Program Vanzari, Financiar-Bancar
Ericsson Telecommunications Romania Graduate Program IT Software, Telecomunication
 Renault România Internship Inginerie Inginerie
Internship Domeniul Financiar Financiar
Drive your future 2015 Inginerie
Hewlet-Packard Graduate Program IT Software
Global Procurement Internship Program Achizitii
  

 

 

IBM

IBM – the Blue Internship experience IT Software, IT Hardware
SAP ABAP (software development) internship IT Software
SAP Consultant (Finance, HR, Logistics) internship IT Software
IBM Internship IT Software, IT Hardware, Management
Junior Application Architect – SAP Basis  IT Software
Genpact Gateway Trainee Program Contabilitate, Financiar, Relatii Clienti, Resurse Umane
BRD – Groupe Société Générale Traineeship@BRD Bancar
  

 

Oracle

EPM Presales Consultant Internship IT Software, Vanzari
Technical Consultant Internship  IT Software
Part-Time Internship in Deal Management Achizitii, Logistica
Advanced Support Engineer –Student Internship  IT Software
Triage Specialist (Two months internship)  IT Software
BCR Group Graduate Program, Learn@BCR, Practica@BCR Bancar

Cei prezenti pe 27-28 martie la Sala Palatului din Bucuresti pot participa si la 33 conferinte si workshop-uri unde vor avea sansa sa interactioneze cu angajatorii prezenti. Intrarea la conferinte si workshop-uri este gratuita in baza rezervarii unui loc in cadrul sesiunii de interes. In cadrul editiei din aceasta primavara, vizitatorii pot opta pentru:

  1. SkillShops – o serie de workshop-uri care le ofera oportunitatea sa-si imbunatateasca competentele si abilitatile Cativa dintre cei mai activi angajatori de pe piata vor impartasi din expertiza lor: DB Schenker, Humangest Group, Hewlet-Packard, Stefanini Romania, Allianz Worldwide Partners, Oracle, TELUS International Europe, Accenture, Societe Generale European Business Services, Computer Generated Solutions Romania, Genpact, McDonald`s România, JTI Romania, Coca – Cola HBC Romania, Kaufland România, BRD-Groupe Société Générale, Schneider Electric, KMG International (Rompetrol), BearingPoint.
  2. TechTalkso serie de conferinte dedicate pasionatilor de tehnologie. Cei care sunt interesati de ultimele inovatii in materie de tehnologie se pot inscrie la conferintele sustinute de: Teamnet International, Accenture, Vodafone Shared Services Romania, eMAG, Bitdefender, BCR, IBM, Ericsson Telecommunications Romania.
  3. Workshop-uri Audit&Taxes – adresate studentilor si absolventilor ce isi doresc sa afle care sunt provocarile unei cariere in Audit&Taxe. Sesiunile vor fi sustinute de Deloitte Romania si EY Romania.

Pentru inscrieri la workshop-uri si conferinte, lista companiilor prezente si detalii despre Angajatori de TOP Bucuresti sunt disponibile pe www.hipo.ro

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o companie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii de recrutare si employer branding. Avand o experienta de 8 ani, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele sale: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera din Romania organizat bianual in Bucuresti, Timisoara si Iasi), www.HiPo.ro – singurul portal de cariera dedicat exclusiv candidatilor cu studii superioare, Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national), Career Innovation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile in domeniile financiar, vanzari, marketing, IT&C, cercetare si inginerie), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de audit, taxe, contabilitate, legal si IT&C), Ghidul Angajatorilor (publicatie de orientare in cariera adresata studentiilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic distribuita in 15 centre universitare), DevTalks (proiectul reuneste 350 de developeri & profesionisti IT pasionati de zonele web, online, cloud computing si big data)  Targul Virtual pentru Absolventi si Angajatori de TOP Virtual.