Rampa de lansare a carierei tale.

În sfârșit a venit vara. Este acea perioadă minunată a anului, în care toți ne gândim la aceleași lucruri, și anume la vacantă, la distracție, și la mare, într-un cuvânt mai simplu la relaxare.

Cei care ar trebui să acorde o atenție ceva mai specială și mai intensă acestui aspect sunt tinerii, în special cei care au trecut cu brio de Bacalaureat, intitulat și “examenul maturității ” și cei care au terminat sesiunea, și au absolvit studiile superioare. Vara este momentul când își pot încărca la maximum bateriile și se pot bucura cu adevărat de această perioadă.

Însă pe lângă distracție și relaxare, această vară îți poate oferi mult mai multe avantaje care te vor ajuta atât pe plan personal cât și pe plan profesional, ne referim la o oportunitate pe care o poți folosi drept rampă de lansare a carierei tale.

De aceea ar trebui sa participi la Târgul Virtual Pentru Absolvenți 2020. În cadrul acestui eveniment, care se va desfășura online în perioada 17 Iunie-14 August, vei avea posibilitatea să îți alegi jobul pe care ți-l dorești dintr-o gama foarte variată de joburi puse la dispoziție de cei mai râvniți angajatori, atât din țară cât și din străinătate cum ar fi: Vodafone, Kaufland, Telus International, și mulți alții.

Ba mai mult, ținând cont că acest eveniment se va desfășura exclusiv online, vei putea participa fie din confortul propriei case, fie din orice alt loc îți dorești tu, singurele lucruri de care ai nevoie sunt un laptop și o conexiune la internet.

În plus, niciodată până în acest moment nu a fost mai ușor să aplici pentru un job. După ce vei găsi jobul care ți se va părea cel mai interesant și cel mai potrivit pentru tine, si garantam ca acest lucru se va intampla , singurul pas care mai trebuie făcut îl constituie un singur click, iar mai apoi angajatorul v-a lua legatura cu tine, și tu vei putea să te implici direct în a-ți face vara mai frumoasă și cât mai memorabilă.

Descopera oportunitatile pentru juniori aici.