Job-uri pentru studenti si absolventi la Targul Virtual HiPo.ro pentru absolventi 2014

Targul Virtual HiPo.ro pentru absolventi aduce un numar dublu de oportunitati de cariera pentru absolventii promotiei 2014: 600 de job-uri si programe de internship & trainee.

In cadrul targului virtual de job-uri, tinerii care sunt in cautarea unui job pot discuta cu reprezentantii companiilor participante, prin intermediul solutiei de chat. Astfel, acestia pot afla raspunsuri despre pozitiile disponibile, despre procesul de recrutare si selectie sau despre companie. Cei care sunt in cautatea unui loc de munca pot afla ce competente si abilitati sunt cautate de angajatori, dar si in ce industrie se castiga cel mai mult in 2014 descarcand Ghidul de Angajare pentru Absolventi.

Targul de cariera pentru absolventi pune la dispozitia studentilor si absolventilor locuri de munca in domenii precum: vanzari, client service, IT/ Telecom, marketing, financiar-bancar, FMCG sau inginerie, in companii precum Asseco South Eastern Europe Romania, BCR, EURO TRADE SECURITIES, Genpact, IBM, KPMG Romania, Libra Internet Bank, ProCredit Bank, AMIQ Consulting, AT&T, BeeNear, Brainspotting, Camline, Deloitte, Host Europe Group, Lidl Romania, Optaros, ORTEC Central & Eastern Europe, Philip Morris Romania, Rewe Romania – Penny Market, ROUTE 66, ThinSlices, TRW Airbag Systems, Xerox, Zentiva.

Nu lipsesc nici programele de internship sau stagiile de practica in IT, Consultanta, Project Management, Marketing, Vanzari, Online, HR, Telecom sau alte domenii. Locurile de munca si programele de internship sunt disponibile in orase precum: Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Brasov, Ploiesti, Deva, Sibiu, Constanta etc., dar si international.

Viziteaza Targul Virtual HiPo.ro pentru Absolventi si gaseste oportunitatea care ti se potriveste!

Lasă un răspuns