Surprizele acestei editii Angajatori de TOP Virtual 2016

Pana pe data de 14 aprilie 2016 pe Hipo.ro are loc cel mai mare targ de cariera: Angajatori de TOP Virtual! Profita de aceasta oportunitate si acceseaza standurile a peste 130 de companii cu planuri mari de recrutare!

Acestea sunt ultimele doua saptamani in care ai acces la 5000 de job-uri in domenii diverse de activitate!

De ce poti beneficia in cele doua saptamani de eveniment?

  • Peste 130 de companii cu planuri de recrutare – care te asteapta la standul lor virtual cu zeci de job-uri si programe de internship&trainee;
  • 5000 de job-uri la nivel national – Indiferent de nivelul tau de experienta sau de domeniul de care esti pasionat, la Angajatori de TOP Virtual vei gasi o gama variata de job-uri, in departamente diverse ale companiilor participante;
  • Peste 100 de programe de Internship si Trainee– daca esti student sau proaspat absolvent si vrei sa dai startul unei cariere de succes, aceste programe sunt un punct de plecare perfect;
  • 500 de job-uri in IT&C – Da startul carierei pe care ti-o doreai alaturi de companii precum Nokia, Microsoft, Accenture, Oracle, Hewlett Parckard Enterprise, Telekom Romania si multe altele.
  • Peste 100 de job-uri in sectorul Bancar – Daca ai studii si/sau experienta in acest domeniu, aplica la companii precum Raiffeisen Bank, BCR, Banca Transilvania, UNIQA Asigurari, NN Asigurari de Viata si multe altele.
  • Peste 150 de job-uri in Audit si Consultanta – Companii precum KPMG Romania, Deloitte Romania, EY Romania, SSI sau Toluna isi maresc echipele!
  • 200 de job-uri in Inginerie – Ai sansa sa te angajezi in companii precum Groupe Renault, Leman Industrie, Kimball Electronics Romania, Valeo Lighting Injection si multe altele.
  • Peste 100 de job-uri in Retail – Cei mai mari jucatori de pe piata fortei de munca – printre care Kaufland Romania, LIDL Romania, Carrefour, JYSK, Auchan Romania – recruteaza!

Vezi toate job-urile >>

Evenimentul este gratuit, insa pentru a te bucura de toate beneficiile targului iti recomandam sa iti actualizezi CV-ul pe Hipo.ro. Asigura-te ca esti un candidat competitiv – profita de 14 zile pline de job-uri!

Viziteaza site-ul evenimentului >>