Pregateste-te pentru recrutarile din 2016 – trenduri pe piata fortei de munca

Chiar daca anul abia a inceput, un candidat competitiv nu lasa sa ii scape noutatile de pe piata fortei de munca. Si cum targul de cariera Angajatori de TOP se apropie de urmatoarea editie, trebuie sa te asiguri ca esti informat cu privire la tendintele de pe piata fortei de munca si ca stii deja ce cauta angajatorii la candidati ca tine.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Angajeaza-te in 2016icon_pdf_landing_page

Afla direct de la 210 specialisti in Resurse Umane care sunt criteriile care conteaza cel mai mult la angajare, ce greseli trebuie sa eviti cu orice pret si ce sfaturi au pentru ca tu sa te prezinti mai increzator la urmatorul interviu

 

Descarca GRATUIT Raportul Hipo Piata fortei de munca in 2016 >

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Iata cu ce noutati vor veni angajatorii anul acesta la targurile de cariera:

Dorinta de gasi forta de munca specializata

Din ce in ce mai multi angajatori cauta candidati care isi sustin dorinta de a lucra in domeniu prin programul de studii ales in facultate si/sau master. Cunostintele practice sunt in continuare foarte importante, dar pentru a construi o cariera de succes, sunt necesare si cunostinte teoretice solide.

 

Noi beneficii oferite angajatilor

Topul beneficiilor oferite angajatilor pe langa salariu s-a modificat fata de 2015. Programul de lucru flexibil nu mai este in primele 3 preferate de companii. In schimb, suportul financiar pentru training-uri a urcat in clasament, fapt ce intareste afirmatia anterioara – nevoia de forta de munca specializata. Investitiile in bugetul pentru pregatirea angajatilor nu doar ca duce la o calitate superioara a muncii efectuate, dar ofera si angajatilor satisfactia dobandirii de noi cunostinte si largirii paletei de atributii.

 

Companiile dezvolta mai multe programe pentru tineri

Numarul job-urilor entry-level, pentru Juniori, a crescut cu 3 procente fata de anul trecut. Din ce in ce mai multe companii sunt dispuse sa recruteze candidati cu experienta de lucru redusa, aflati la inceput de cariera, dar care sa isi doreasca sa invete, sa se dezvolte si sa ramana alaturi de echipa companiei. Mai mult, beneficiul recrutarii unor candidati proaspat absolventi este formarea lor conform politicii organizationale si mediului de lucru.

 

Pentru a afla ultimele noutati legate de targul de cariera Angajatori de TOP va asteptam pe microsite-ul evenimentului. Iar pentru a afla toate noutatile in recrutare si pentru a avea acces la statisticile explicate de echipa Hipo, va invitam sa descarcati GRATUIT raportul Piata fortei de munca in 2016 in format PDF >