Targul Angajatori de TOP Bucuresti revine – Afla ce surprize iti ofera

Targul de cariera Angajatori de TOP revine primavara aceasta in Bucuresti! Profita de sansa de a gasi job-ul pe care il cautai si construieste-ti cariera de succes, in doar doua zile:

Vineri (25 martie 2016): 10:00-18:00

Sambata (26 martie 2016): 10:00-17:00

Curios ce ti-am pregatit?

5000 de job-uri pentru toate nivelurile de experienta – fie ca esti student sau proaspat absolvent, fie ca esti deja un profesionist cu experienta, la targul de cariera Angajatori de TOP ai sansa sa-ti gasesti job-ul perfect! Mai mult, la eveniment gasesti oportunitati din domenii variate de activitate, precum FMCG, IT, Telecom, Retail, Farma, Inginerie, Servicii, BPO, Banking, E-commerce, Asigurari, Audit si Consultanta;

100 de angajatori – companii medii si mari din Romania vin sa recruteze in cele doua zile de eveniment la Sala Palatului. Job-urile oferite sunt la nivel national sau chiar in strainatate. Salariul pe care il poti castiga ca angajat al companiilor participante se incadreaza intre 400 si 1500 de euro, iar peste jumatate dintre oferte includ pachete inedite de beneficii!

35 de workshop-uri de cariera – ai sansa sa discuti cu angajatorii nu doar la stand, ci si in cadrul unor workshop-uri interactive, pe teme variate, de la orientare in cariera si pana la dezvaluiri ale celor mai noi tehnologii folosite. Locurile sunt limitate, iar tu mai ai doar cateva zile la dispozitie sa iti rezervi unul. Nu uita ca este gratuit!

Consiliere direct pe CV-ul tau – standul CV Experts din cadrul evenimentului reuneste specialisti HR care iti ofera sfaturi pentru ca tu sa iti construiesti un CV de nota 10! Discuta direct pe CV-ul tau si afla care sunt lucrurile pe care ai putea sa le imbunatatesti si ce greseli sa nu faci daca iti doresti o cariera de succes!

TechCornen fun si educativ – unde ENEVO Group iti face cunostinta cu inventii tehnologice inedite, precum imprimantele 3D – cea mai usoara cale de a ajunge de la digital la produs fizic- sau iti dezvaluie ce reprezinta si cum functioneaza software-urile SCADA;

Un aparat foto Nikon D5300 – CV-ul tau Barcode iti aduce primavara aceasta sansa de a castiga un aparat foto DSRL cu care sa surprinzi reactiile colegilor de birou. Actualizeaza-ti informatiile din contul de candidat de pe Hipo.ro, descarca CV-ul in format Barcode si vino la eveniment sa il scanezi la cel putin una dintre companiile participante.

O cursa gratuita cu UBER – pentru ca ne dorim ca nimic sa nu stea in calea job-ului visat, iti oferim o cursa gratuita cu UBER pana la Sala Palatului. Daca esti utilizator nou al aplicatiei, introdu codul de discount si beneficiezi de o cursa in valoare de maximum 25 de lei…gratuit!

Afla totul despre cel mai mare targ de cariera din Romania >>