Targul de cariera – Angajatori de TOP 2014

Targul de cariera Angajatori de TOP ajunge in Timisoara, Iasi si Bucuresti

Cu o traditie de 8 ani, Angajatori de TOP a demonstrat ca este cel mai important targ de cariera dedicat profesionistilor si studentilor aflati in cautarea unui job. Incepand cu anul 2006, evenimentul este unul de referinta pentru piata de resurse umane, concentrand un procent semnificativ din oferta locurilor de munca prin participarea celor mai importante companii din Romania.

Momentan, targul e in plin proces de inregistrare a companiilor care vor participa la evenimentele Angajatori de TOP din aceasta primavara. Pana acum au confirmat peste 50 de companii, printre care am observat un interes crescut din partea angajatorilor din domeniile IT&C, FMCG, BPO, financiar-bancar, inginerie si consultanta.

Companiile care vor sa participe la eveniment, se pot inscrie contactandu-ne la adresa angajatori @ catalyst.ro pana pe 28 februarie 2014.

In perioada urmatoare, planurile Angajatori de TOP sunt de extindere la nivel national. Dupa editia din toamna cand evenimentul a revenit in Iasi, in aceasta primavara, Angajatori de TOP va fi prezent si in Timisoara. Asadar, cei care sunt in cautarea unui job pot participa la 3 evenimente Angajatori de TOP:

– 14-15 martie – Angajatori de TOP TIMISOARA;
– 21-22 martie – Angajatori de TOP IASI;
– 4-5 aprilie – Angajatori de TOP BUCURESTI;

Angajatori de TOP revine la Timisoara (14-15 martie)
Cea de-a patra editie Angajatori de TOP Timisoaraofera vizitatorilor sansa sa interactioneze cu reprezentanti ai companiilor participante, sa aplice la pozitiile deschise in cadrul evenimentului si sa participe la workshop-urile sustinute de companiile participante.

Timisoara este un important centru de dezvoltare economica din regiune, centru universitar cu vechime si recunostere nationala prin buna pregatire si profesionalismul absolventilor. In plus, interesul companiilor si sustinerea partenerilor cu traditie, ne-a determinat sa reorganizam cel mai mare eveniment de cariera, Angajatori de TOP in Timisoara.

Adrian Stanescu, Project Manager, Angajatori de TOP

Lasă un răspuns