Targul de cariera Angajatori de TOP Timisoara 2022

Catalyst Solutions organizează în format fizic targul de cariera Angajatori de TOP Timișoara. 

Cel mai mare târg de cariera revine vineri 28 octombrie (10.00 – 18.00) si sambata 29 octombrie (10.00 – 17.00), la Centrul Regional de Afaceri Timisoara (C.R.A.F.T.). 

Peste 3000 de joburi in Timisoara îi așteaptă, atât pe candidații cu experiență, cât și pe cei la început de carieră. 63% dintre cele mai renumite companii au adoptat în ultimele 6 luni sistemul de lucru hybrid, cu 2-3 zile pe săptămână la birou. Accesul la eveniment este gratuit și se face pe baza CV-ului Barcode, descărcat de pe site-ul Hipo.ro.

Raportat la anul 2021, peste 60% dintre companiile participante la targul de cariere Angajatori de TOP Timișoara oferă mai multe oportunități de angajare. Cu atât mai mult, șansele pentru tinerii la început de carieră să-și găsească primul job la această ediție devin mai mari.

Împărtășim pasiunea noastră pentru tehnologie și mobilitate cu numeroși colegi din întreaga lume. Ne încurajăm angajații să își creeze noi perspective, să cunoască alte domenii funcționale și alte culturi. Vitesco Technologies îi susține pe parcursul călătoriei cu programe de dezvoltare atât în domeniul lor de activitate, cât și în alte domenii de interes pentru ei. De asemenea, toți angajații pot opta pentru ore de lucru flexibile, program part-time și mod de lucru full-remote cât timp acest lucru este compatibil cu responsabilitățile lor.” Alexandra Adochiei, Employer Branding Coordinator @Vitesco Technologies. 

targul ofera participnatilor gratuit acces la servicii consilierii în carieră:

  • Sfaturi pentru CV
    • Tips & Tricks pentru interviu
    • Îndrumare pentru reconversii profesionale
    • Tehnici prin care candidații își vor putea pune în valoare calitățile la locul de muncă

Programul targului de cariera este vineri 28 octombrie (10.00 – 18.00) si sambata 29 octombrie (10.00 – 17.00). Aici gasiti si:

Programul Workshopurilor de cariera

Programul Conferintelor Tech

Rezerva timp si transforma 28-29 Octombrie in Zilele Carierei tale.