Ultimele zile de inscrieri la Scoala de vara HR Club Next Generation 2014

Sunt ultimele zile in care sunt deschise inscrierile la cea de-a VIII-a editie a Scolii de vara HR Club Next Generation, ce va avea loc in perioada 7-18 iulie 2014

Programul este dedicat tinerilor care doresc sa activeze in domeniul resurselor umane si consta in 2 saptamani de seminarii si traininguri sustinute de profesionisti de renume din HR, sesiuni de lucru in echipa si vizite de companii. HR Club investeste astfel in pregatirea si instruirea viitoarei generatii de profesionisti in resurse umane, misiunea Asociatiei fiind dezvoltarea profesionala a intregii comunitati de HR din Romania.

In cazul in care cunoasteti persoane interesate sa participe si care se incadreaza in profilul de mai jos, asteptam aplicatiile lor pana pe 1 iunie 2014.

Cautam 16 tineri studenti (in an terminal sau masteranzi) pasionati de domeniul resurselor umane, cu profilul urmator:

  • Interes dovedit in dezvoltarea unei cariere in domeniul resurselor umane;
  • Experienta in domeniul RU dobandita in stagii de practica, voluntariat in asociatii studentesti sau orice alte activitati extra-curriculare;
  • Seriozitate, creativitate, abilitati de comunicare si spirit de echipa, operare PC la nivel avansat, limba engleza la nivel mediu.

Toate detaliile despre modalitatea de aplicare si criteriile de selectie sunt disponibile pe microwebsite-ul Scolii de vara HR Club Next Generation 2014.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?